Vores mission: Tilfredshed Garanteret !!

For næsten 20 år Sa-Co import har leveret aftørringsklude til brug i alle typer af rengøring situationer. I dag er vi fortsat et uafhængigt familieforetagende, og fortsætte med at yde personlig service og kvalitetsprodukter til alle vores kunder.
Ved at levere brugbare og effektive løsninger, der gør din virksomhed køre bedre vi opbygge stærkere bånd og relationer, der varer evigt.
Vi ville ikke være her, hvis det ikke var for den loyalitet af vores kunder
Vi har en klud til hver brug, fra den økonomiske T-shirt til speciale klude til farvning, polering og bilpleje Vores produkter er praktisk og nem at bruge Holdbar og omkostningseffektiv.
Vi udfører forskellige produkter: klud vinduesviskere, håndklæder vinduesviskere, ostelærred, mikrofibre, papir vinduesviskere og bil interiør sikkerhedsprodukter.
Vi har en sund opgørelse med konkurrencedygtige priser
vores forpligtelse over for vores kunder er at give bedst mulig ensartet produkt, for at orden, i tide.
Vi sætter en ære i at tilbyde en venlige, hjælpsomme og hurtig service. Vi er altid glade for at rådgive vores kunder på det bedste produkt, der passer til deres behov.
Så hvis du har brug for hjælp eller rådgivning om nogen af ​​de produkter på vores hjemmeside, eller har brug for mere information så bedes du ringe eller e-mail os
Vi tror Gør ting på én måde. Den rigtige måde. Vær fair og levere værdi til dine partnere. Hjælp dem lykkes, og du vil lykkes så godt.
vi behandler hver kunde med en personlig, lille virksomhed holdning
Din tilfredshed er vores # 1 prioritet.